Ο/Η Υπεύθυνος Μονάδας Συστηματοποιημένου Επισιτισμού (catering) σχεδιάζει και συντονίζει τις διαδικασίες για την παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας συστηματοποιημένου επισιτισμού. Αναλυτικότερα, οργανώνει με τους συνεργάτες του, ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών τροφοδοσίας συστηματοποιημένου επισιτισμού που προσφέρονται σε μικρές και μεγάλες ομάδες ατόμων, σε χώρους που επιλέγει ο πελάτης εφαρμόζοντας πάντα τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και ποτών. Επιπλέον, στα καθήκοντά του περιλαμβάνονται αυτά της καταγραφής των επιθυμιών των πελατών, της πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών συστηματοποιημένου επισιτισμού καθώς και της διευθέτησης των λεπτομερειών της όποιας διοργάνωσης – εκδήλωσης αναλάβει.
Επιλέγοντας για τις σπουδές σου τις ΣΧΟΛΕΣ ΣΜΑΡΝΑΚΗ και αποκτώντας το δίπλωμα του Υπευθύνου Μονάδας Συστηματοποιημένου Επισιτισμού (catering) εξασφαλίζεις όλα τα απαραίτητα εφόδια, για να ανταποκριθείς σε κάθε πρόκληση της καθημερινότητάς σου, ως επαγγελματίας του κλάδου.